Vissza Kattintson folyamatosan a kép megjelenítéséhez

KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS

A kutatás és fejlesztés az életmód és a fogyasztási minták megfigyelésével kezdődik.
A Riello ebből a piaci elemzésből merít ösztönzést a technológiai haladással és a jóléti színvonal fejlődésével összhangban lévő innovatív ötleteihez és legújabb megoldásaihoz. Négy Riello kiválósági központ foglalkozik kizárólag kutatással és fejlesztéssel: a cég komoly elkötelezettséggel tanulmányozza az égést, az anyagokat és a gyártási rendszereket.
A kutatási területek között megtalálható a kémia, a mechanika, az elektronika, a villamossági rendszerek és a mikroprocesszoros technológia egyaránt.

Mindezek közül az Angiariban (Verona – Olaszország) található égéskutató központ a legfontosabb: ezen a helyen tanulmányozzák az égés fázisait, és itt végzik el az összes 40 MW-nál nagyobb teljesítményű ipari termék közvetlen „tűzpróbáját”. A környezetvédelmi kérdéseknek szentelt – és a vállalat kulturális örökségének szerves részét alkotó – figyelem kulcsszerepet kap a „tiszta” és alacsony környezeti terheléssel járó gyártási folyamatok kutatásában és fejlesztésében. Az új égéstechnológiák lehetővé teszik a károsanyag-kibocsátás csökkentését, a fogyasztás csökkenése pedig biztosítja, hogy a Riello termékei a legszigorúbb energiahatékonysági szabványoknak is megfeleljenek.


_dainserire_anchor_label

PROFESSZIONIZMUS A FOLYTONOS FEJLŐDÉSBEN

Az oktatás, mint a vállalat üzleti tevékenységének szerves része és a piac által állhatatosságként és következetességként elismert megkülönböztető jellemzője, mindig is központi szerepet játszott a Riello tevékenységei és szolgáltatásai között, és folyamatosan az volt a célja, hogy közvetítse a vállalat szakértelmét az alkalmazottak és a piac felé.

Ez folyamatos oktatás keretében valósul meg, amit a műszaki ismeretek frissítését célzó megbeszélések és a vállalat érdekelt feleinek szakmai fejlődése érdekében tartott konkrét tanfolyamok egészítenek ki.


A LEGNAGÓI OKTATÁSI KÖZPONT

Az ellátási láncolat tagjai számára napi rendszerességgel biztosítunk a professzionalizmust, kompetenciát és megbízhatóságot elősegítő oktatást annak érdekében, hogy ezek révén átfogó ismeretekkel rendelkezzenek a termékek és a rendszermegoldások legújabb generációjáról.
A Riello képzés keretében megismerkednek a jogalkotási fejleményekkel is, és előre értelmezik az ezekkel járó átalakulásokat.
A Riello értékesítés előtti szolgáltatásai és oktatási szerkezete felkészült arra, hogy folyamatos támogatást és a legjobb tanfolyamokat nyújtsa a vállalat ügyfeleinek az állandó változásban lévő piacon való eligazodáshoz.

A legnagói új oktatóközpont kézzelfoghatóan bizonyítja, hogy a Riello mekkora jelentőséget tulajdonít a képzésnek. A tantermekből és teljesen felszerelt laboratóriumokból álló új létesítményt úgy tervezték, hogy a tanulást szolgáló legújabb rendszereket is igénybe vevő elméleti és gyakorlati képzések megtartására is alkalmas legyen.

_dainserire_anchor_label