LEGNAGO (OLASZORSZÁG)

LEGNAGO – KIVÁLÓSÁGI KÖZPONT

Legnago (VR) – Olaszország

Total space: 3000sqm
Teljes terület: 3000 m2
Oktatási központ: 700 m2
San Pietro di Legnago – gyártóüzem: 22 000 m2;
Angiari – égéskutató központ: 4000 m2
Legnago

A Riello legnagói (Olaszország) új telephelyén az összesen 60 000 m2-es területből a termékfejlesztési és égőgyártási kiválósági központ mintegy 22 000 m2-t foglal el. A központ tervezése során kiemelt szerepet játszott a munkakörnyezet gyáron belüli minősége: csakis így teremthető meg a dolgozók munkavégzési körülményei és a munkájukból fakadó kiváló minőség magas szintű egysége. A lakossági célú égőket gyártó 12 szerelősor a legrugalmasabb kialakítással rendelkezik, és a legrövidebb idő alatt átállítható a különböző modellek változatos igényeinek megfelelő termelésre: a Riello lakossági termékei közül az olajégők 100%-át alávetjük az égéstesztnek. Ezenkívül 3 szerelősor szolgál a legfeljebb 2 MW-os teljesítményű ipari égők gyártására, továbbá külön gyártóhelyeken történik a 2–32 MW közötti teljesítményű égők szerelése – ezek mindegyike 100%-os szimulált égésteszten esik át.
A szerelősorokon és az ipari égők szerelőhelyein is magasan képzett munkaerő dolgozik annak érdekében, hogy biztosítva legyen a termékek és a piac folyamatos fejlődését követő tervezés esetében egyre inkább elvárt legmagasabb szintű minőségi szabványoknak való megfelelés. A termelés élvonalát az olajszivattyúk gyártása jelenti: a szivattyúházak öntvényének teljesen automatikus megmunkálásától a szerelősoron történő félautomata összeszerelésig végzett műveletek – a 100%-os végső tesztelésnek is köszönhetően – nagyfokú rugalmasságot és kiváló minőséget, valamint magas termelékenységet biztosítanak.
A gyártási és szerelési műveletek különböző szakaszaiban végzett automatizált tesztelés, valamint a számítógépesített, rugalmas szállítási részleg által is támogatott beszállítási folyamat szoros ellenőrzése biztosítja az égők és pótalkatrészeik gyártási ciklusának pontos betartását.

VOLPAGO – KIVÁLÓSÁGI KÖZPONT

Volpago (TV) – Olaszország

Gyártóüzem: 17 000 m2
Kutatóközpont: 600 m2
Legnago

A volpagói gyár több mint 25 éve gyárt kazánokat. A meglévő termékekből felhalmozott szakismeret a következő termékeket magában foglaló nagyívű projektben testesült meg:
Kazánok: 7200 / 2 Plus 200–1000 (Ready változatban is elérhető)
7200 sorozatú kazánok: Plus 200–1000
Természetes keringésű kazánok: 150–300
VOLPAGO (OLASZORSZÁG)

MORBEGNO (OLASZORSZÁG)

MORBEGNO – KIVÁLÓSÁGI KÖZPONT

Morbegno (LC) – Olaszország

Gyártóüzem: 13 000 m2
Gyártási tesztközpont: 500 m2
Legnago

A morbegnói gyár az alkalmazott fejlett gyártási folyamatokból eredő technológiai kiválóságának köszönhetően a gázkazánok világszínvonalú gyártóhelye.
A gyár a stratégiai technológiai – többek között a hőcserélőt is magában foglaló – folyamatokra specializálódott. A kutatóközpontjainkban tervezett és fejlesztett, fali kazánokban használt hőcserélők mindegyike ebben a gyárban készül, és a tesztelésük is itt zajlik.
A gyártóközpont fel van szerelve a hőcserélők környezetbarát, szilikongyanta-alapú festéséhez, valamint a látható alkatrészek epoxialapú porfestéséhez szükséges legmodernebb berendezésekkel is.
A fejlett technológiákba és automatizálásba történő folyamatos beruházások eredményeként a széles körű termékválaszték és a megvalósítás időzítésének terén nagyfokú rugalmassággal, és a termékek megbízhatóságának garantálása mellett elégíthetjük ki a piac igényeit.
A minden részletre kiterjedő minőségbiztosítás gyártórendszerünk alapja:
– a beszerelést megelőzően valamennyi összetevőt kiterjedt vizsgálatoknak vetjük alá;
– a csomagolás előtt minden egyes készre szerelt kazánt számítógépes ellenőrzésnek vetünk alá.
A gyár a gyönyörű természeti környezetben fekvő Morbegno városában, mintegy 100 km-re Milánótól, a raetiai Alpok és az orobie-i Alpok között húzódó Alsó-Valtellina völgyben található.

MISSISSAUGA – KIVÁLÓSÁGI KÖZPONT

Mississauga – Kanada

Gyártóüzem: 5000 m2
Legnago

A Riello Mississaugában (Kanada, Toronto) található észak-amerikai telephelye 1980-ban épült. A Riello a szerelési, tesztelési és raktározási kapacitásokkal is rendelkező torontói (Kanada) és bostoni (Massachusetts, USA) létesítményekkel – valamint a keleti parttól a nyugati partig a teljes területet átfogó terjesztési, értékesítési és terméktámogatási hálózattal – következetesen szolgálja észak-amerikai ügyfeleinek érdekeit.
Ossza meg velünk problémáit! A Riello Burners mindent megtesz azért, hogy az új kihívásokra – az égőtechnológia területén egyedülálló módon, ügyfeleinek sikereit mindenek elé helyezve – innovatív megoldások kifejlesztésével adjon választ.
MISSISSAUGA (KANADA)

SANGHAJ (KÍNA)

SANGHAJ – KIVÁLÓSÁGI KÖZPONT

Sanghaj – Kína

Gyártóüzem: 14 880 m2
Legnago

A csinsani új Riello Heating Equipment (Shanghai) Co. Ltd. 2009. november 10-én kezdte meg működését.
A Riello új telephelye 15 000 m2 (a létesítmény teljes mérete: 22 000 m2) nagyságú, és 200 fős helyi személyzettel működik.
A telephely három fontos feladatot lát el, amelyek a következők:
– égők gyártása a helyi piac számára, valamint stratégiai összetevők gyártása;
– az értékesítési hálózat tagjainak képzése saját oktatóközpontban (akár 6 t/h teljesítményű alkalmazások égőinek tesztelési lehetőségével).
– a Riello csoport kínai beszerzéseinek átfogó minőségi és logisztikai ellenőrzése.
A telephely fontos elem a Riello helyi piaci tevékenységének támogatásában.

TORUŃ – KIVÁLÓSÁGI KÖZPONT

Toruń – Lengyelország

Gyártóüzem: 16 000 m2
Legnago

A Riello 2001-ben kezdte meg tevékenységét Toruńban. A gyárban fali kazánok és vízmelegítők készülnek a lengyel, európai és nemzetközi piacra.
A RUG RIELLO Urządzenia Grzewcze S.A. jelenleg 5 gyártósort üzemeltet. A naponta gyártott mennyiség eléri a 2000 darabot. A Rug kereskedelmi és oktatási tevékenységet folytat, mely utóbbi keretében évente több mint 1000 fő képzését végzi jól kialakított oktatási rendszer, professzionális laboratórium és nagy tapasztalattal rendelkező személyzet segítségével.
TORUŃ (LENGYELORSZÁG)