LEGNAGO (ITALIA)

SEDIUL DE LA LEGNANO – CENTRU DE EXCELENȚĂ

Legnago (VR) - Italia

Spațiu total: 3.000 mp
Centru de instruire: 700 mp
S. Pietro di Legnano – Zona de producție: 22.000 mp Angiari –
Centrul de cercetări pentru combustie: 4.000 mp
Legnago

În noul sediu Riello din Legnano (Italia), Centrul de Excelență pentru Dezvoltarea Produselor și Producția de Arzătoare acoperă o suprafață de aproximativ 22.000 mp dintr-un total de 60.000 mp. A fost creat acordând o atenție specială mediului de lucru din cadrul fabricii, pentru a crea o uniune excelentă între condițiile de lucru ale oamenilor care lucrează acolo și calitatea superioară ce rezultă din activitatea lor.

Cele 12 linii de asamblare pentru arzătoare rezidențiale sunt caracterizate prin cea mai mare flexibilitate în producție, răspunsul în cel mai scurt timp posibil la cerințele variate ale diferitelor modele: 100% din arzătoarele pe motorină sunt supuse testului de aprindere, un aspect ce distinge produsele destinate domeniului rezidențial ale Riello. Există și 3 linii de asamblare pentru arzătoare comerciale de până în 2 MW și insule industriale pentru arzătoare între 2 și 32 MW, toate echipate în proporție de 100% cu simulatoare de test.

Personalul cu înaltă calificare lucrează atât la liniile de asamblare, cât și în zonele dedicate arzătoarelor industriale, asigurând cele mai înalte standarde de calitate, care devin din ce în ce mai frecvente, odată cu evoluția designului în pas cu îmbunătățirile aduse produselor și pieței. Zona principală a facilităților de producție este zona de fabricație a pompelor de țiței, începând cu cele cu funcționare automată din fontă, până la linia de asamblare a celor semi-automate, care asigură flexibilitate, calitate superioară datorită testărilor finale în proporție de 100%, precum și productivității ridicate.

Controlul strict asupra procesului de aprovizionare, suplimentat de testarea automată pe durata diferitelor etape de producție și asamblare, alături de un departament de livrare flexibil, computerizat, ne ajută să inițiem și să finalizăm procesul de producție pentru un arzător și piesele sale de schimb.

VOLPAGO – CENTRU DE EXCELENȚĂ

Volpago (TV) - Italia

Zonă de producție: 17.000 mp
Centru de cercetare: 600 mp Legnano
Legnago

Fabrica de la Volpago produce centrale de peste 25 de ani. Know-how-ul proceselor deja definitivate a fost relansat cu un proiect ambițios ce implică
Range Boiler 7200/ 2 Plus 200 -1000 (disponibile și ca model Ready)
7200 Range Boiler Plus 200 – 1000
Gamă de centrale cu circuit natural 150 - 300
VOLPAGO (ITALIA)

MORBEGNO (ITALIA)

MORBEGNO – CENTRU DE EXCELENȚĂ

Morbegno (LC) – Italia

Zonă de producție: 13.000 mp
Centru de testare pentru producție: 500 mp
Legnago

Excelența tehnologică a organizării proceselor de producție prin metode moderne conferă locației de la Morbegno statutul de fabrică lider mondial pentru producția de centrale pe gaz.
Fabrica este echipată cu procese tehnologice strategice, inclusiv unul pentru schimbătoarele de căldură. Proiectate și dezvoltate în centrele noastre de cercetare, toate schimbătoarele de căldură pentru centralele murale sunt fabricate și testate în această fabrică.
Centrul de producție este echipat cu facilități moderne pentru vopseaua ecologică, o rășină siliconică, schimbătoarele de căldură și pudra epoxidică pentru acoperire estetică.
Investițiile continue în tehnologii avansate și automatizare ne permit să satisfacem nevoile pieței cu o mare flexibilitate, atât în ceea ce privește diversificarea produselor cât și temporizarea implementării, asigurând produse de mare fiabilitate.
Controlul calității până în cele mai mici detalii stă la baza procesului nostru de producție:
- fiecare componentă este supusă unei testări intense înainte de a fi trimisă în faza de asamblare;
- toate centralele, înainte de ambalare, sunt testate individual la bancul de testare computerizat.
Situată într-un cadru natural încântător, fabrica din Morbegno se află localizat într-un oraș din Valtellina Inferioară, între Alpii Rhaetieni și Orobie, la aproximativ 100 km distanță de Milano.

MISSISSAUGA – CENTRU DE EXCELENȚĂ

Missisauga - Canada

Zona de producție: 5.000 mp
Legnago

Fabrica Riello din America de Nord este situată în Mississauga, Toronto, Canada și a fost construită în 1980. Dispunând de inginerie aplicată pentru asamblare, testare și spații de depozitare în Toronto, Canada și Boston, Massachusetts – precum și o rețea solidă de distribuție, vânzări, asistență privind produsele pe ambele coaste – Riello oferă pieței din America de Nord promisiunea solidă a satisfacției clienților.
Vă așteptăm cu o provicare. La Riello Burners, dedicarea noastră pentru dezvoltarea de soluții inovative pentru noi aplicații este neîntrecută în industria arzătoarelor, iar dedicarea noastră pentru succesul dumneavoastră nu are egal.
MISSISAUGA (CANADA)

 SHANGHAI (CHINA)

SHANGHAI – CENTRU DE EXCELENȚĂ

Shanghai - China

Zonă de producție: 14.880 mp
Legnago

Noua societate Riello Heating Equipment (Shanghai) Co. Ltd. din Jinshan a fost inaugurată pe 10 noiembrie 2009. Această nouă fabrică Riello are o suprafață de 15.000 mp dintr-un total de 22.000 mp și 200 de angajați localnici.
Fabrica are trei semnificații aparte:
- producția de arzătoare pentru piața locală și producția de componente strategice;
- instruirea rețelei de vânzări într-un centru de instruire important, capabil să testeze arzătoarele pentru aplicații de până la 6t/h;
- punct nodal calitativ și logistic responsabil cu verificarea tuturor achizițiilor Grupului Riello în China.
Acesta este o locație importantă pentru susținerea activităților Riello pe piața locală.

TORUN – CENTRU DE EXCELENȚĂ

Torun – Polonia

Zonă de producție: 16.000 mp
Legnago

Riello și-a început activitatea la Torun în 2001. Fabrica produce boilere cu montaj pe perete și încălzitoare de apă pentru piețele din Polonia, Europa și întreaga lume.
În prezent, la RUG RIELLO Urzadzenia Grzewcze S.A. funcționează 5 linii de producție. Capacitatea de producție atinge 2000 de unități pe zi. Rug desfășoară activități comerciale și de instruire, pregătind peste 1000 de persoane pe an prin utilizarea unui sistem de instruire bine pus la punct, un laborator profesionist și personal cu experiență.
TORUN (POLONIA)