Producția Baileys avansează mulțumită companie Riello

Marea Britanie – Procesul de producție de la fabrica Diageo care produce lichior Baileys avansează mulțumită celor două arzătoare duale furnizate de Riello. Arzătoarele Modubloc MB8LSE au fost primele instalate în Irlanda de Nord de la lansarea lor la Mostra Convegno în Italia și de asemenea primele utilizate pentru boilere cu abur. Fiecare boiler generează aproximativ 10 tone de abur pe oră pentru a fi utilizat în procesul de producție.
Fabrica din Belfast este proiectată și construită special pentru producerea de Baileys. Boilerele și arzătoarele au fost furnizate prin C & F Quadrant din Belfast, aceasta fiind prima dată când firma a furnizat centrale pe abur.

Citiți

Riello încălzește fabrica Ferrari

Italia – Patru unități din arzătoarele pe gaz industriale ER 16 SE au fost instalate la fabrica din Maranello. Aceste arzătoare, cu o putere de ieșire de 16 MW, sunt instalate pe patru centrale pentru apă caldă OMP Panini. Ele sunt echipate cu sisteme complet automatizate de control al proporției aer/gaz și cu reglaje electronice. Reglajul combustiei se realizează prin analiza fumului, iar capacitatea de reglaj a ventilatorului poate fi modificată la diferite turații. Un program software dedicat a fost instalat pentru a controla parametrii principali de funcționare și statusul alarmei din fabrică. Proiectul a fost realizat cu succes de echipa de ingineri pentru aplicații de la sediul nostru.

Citiți

Arzătoare cu camă electronică pentru fabrica LG de componente electronice

Polonia – Patru arzătoare Riello au fost instalate în fabrica poloneză a grupului LG Electronics. Modelele instalate pe centralele cu abur Viessmann modelele Vitomax 200 HS și Vitoplex 300 sunt: două unități RS 400/E BLU, cu o putere de ieșire de 4 MW și două unități RS 190/M, cu o putere de ieșire de 1,9 MW. Aceste tipuri de arzătoare au fost create special pentru a fi utilizate în sisteme comerciale mari, cum ar fi: centrale cu apă caldă și generatoare de abur industriale cu o capacitate de 4-8t/h. Concentrându-ne asupra modelului RS 400/E, acesta este echipat cu sistem de control electronic al proporției aer/combustibil, care poate interfața cu un sistem de control de la distanță. Familia de arzătoare R 300-400-500-800 a fost proiectată pe baza conceptului de modularitate: modulele pot fi combinate pentru a oferi variante tehnice care permit ca arzătorul să fie utilizat în cazul unor aplicații speciale diferite de standard (de ex. în cazul Directivelor Regionale sau Naționale speciale, a cerințelor locale cu privire la proiectarea și instalarea echipamentelor, a cerințelor speciale în ce privește interfața/ integrarea cu sistemul echipamentului). Aceste variante de arzătoare pot fi create la cerere și după o evaluare tehnic-comercială.

Citiți

Instalația pentru producția de apă caldă la Căminul de Bătrâni Sf. Iosif (Ascoli Piceno)

Sistemul este compus din 35 de panouri solare colectoare CSL 25 R Riello care acoperă o suprafață totală de 80 mp. Cu această soluție evităm o emisie anuală de 13,5 tone de dioxid de carbon în atmosferă. Apa încălzită este depozitată în 3 boilere solare Riello 7200 HV cu bobină dublă, de 2000 litri fiecare, acestea fiind integrate iarna cu cele două centrale existente Riello pentru încălzirea clădirii. Agenția care a asigurat furnizarea: Shooter Andrea di Ascoli Piceno.

Citiți

Încălzire și producție de apă caldă la Sala de sporturi Pellini (Perugia)

Sistemul creat este compus din circuitul de 10 colectoare solare pentru producția de apă caldă menajeră, care alimentează două boilere CSV25 Riello, Riello solar 7200/200/ 500 HV și o centrală murală în condensare Riello Condexa Pro 100M integrat, dacă este necesar, în sistemul ECU 2PRO SUN.
Echipamentele de încălzire constă din două module în condensare Riello Alu Pro 280, instalate în cascadă.
Agenția care a asigurat furnizarea: David Scarpellini din Perugia.

Citiți

Sisteme de încălzire pentru o societate de floricultură - RAVENNA

Echipamentul a fost construit la societatea Baldi pentru a încălzi aproximativ 25.000 mp de sere și 5.000 mp de birouri și depozite. Boilerul are o putere de ieșire de 4600 kW și constă dintr-un boiler Riello Tau 1450 și un boiler Riello RTG 1500.
Agenția care a asigurat furnizarea: Carmellini Silvano di Faenza

Citiți