Producția Baileys avansează mulțumită companie Riello


Marea Britanie – Procesul de producție de la fabrica Diageo care produce lichior Baileys avansează mulțumită celor două arzătoare duale furnizate de Riello. Arzătoarele Modubloc MB8LSE au fost primele instalate în Irlanda de Nord de la lansarea lor la Mostra Convegno în Italia și de asemenea primele utilizate pentru boilere cu abur. Fiecare boiler generează aproximativ 10 tone de abur pe oră pentru a fi utilizat în procesul de producție.
Fabrica din Belfast este proiectată și construită special pentru producerea de Baileys. Boilerele și arzătoarele au fost furnizate prin C & F Quadrant din Belfast, aceasta fiind prima dată când firma a furnizat centrale pe abur.
Seria Modubloc M8 utilizată pentru această aplicație este proiectată special pentru utilizarea în sisteme de încălzire comerciale și industriale mari. Toate arzătoarele cu tiraj forțat Modubloc dispun de control complet pentru modulație cu ajustări ale fluxurilor de aer și combustibil prin servomotoare electronice separate. Acestea asigură precizia controlului asupra ratei de ardere a arzătorului, optimizând eficiența generală.
Unitatea de control general a arzătorului oferă funcții suplimentare, cum ar fi comunicarea cu un BMS, PLC sau rețea de computere. Se pot controla cu ușurință și aparatele pentru analiza gazelor de combustie și garnitura de oxigen, precum și secvența integrală de pornire a boilerului. Seria MB este disponibilă în patru versiuni. Seria MB SE cu ardere pe gaz, seria MB L cu ardere pe ulei, seria MB SE BLU cu ardere pe gaz și emisii reduse de NOx până la clasa III EN 676 și seria MB LSE cu ardere de combustibil dual. În plus, toate modelele dispun de opțiunea varierii vitezei motorului ventilatorului de combustie. Această opțiune conduce la reducerea consumului de curent electric și al poluării fonice, atunci când arzătorul funcționează la capacitate redusă și înseamnă că arzătorul poate fi inclus pe Enhanced Capital Allowance (ECA) Scheme Energy Technology List.
Toate arzătoarele din gama Modubloc conțin componente comune proiectate și fabricate special pentru Riello, ceea ce înseamnă garantarea totală a calității întregii game de produse Riello.