Înapoi Mențineți apăsat pentru a vedea imaginea

CERCETARE ȘI DEZVOLTARE

Observarea modului de viață și a modelelor de consum este punctul de început pentru cercetare și dezvoltare.
De la această analiză de piață, Riello capătă inspirație pentru idei inovatoare și soluții de top, adecvate cu progresul și evoluția standardelor de confort. Există patru centre de excelență Riello dedicate cercetării și dezvoltării; se acordă o atenție semnificativă studierii combustiei, materialelor și tehnologiilor de fabricație.
Ariile de studiu includ chimia, mecanica, electronica, sistemele electrice și tehnologia microprocesoarelor.

Printre acestea, cel mai important este Centrul de Cercetare în Combustie din Angiari (VR), unde toate etapele combustiei sun studiate, iar produsele industriale de până la 40 MW sunt testate prin „aprindere” directă. Atenția acordată problemelor legate de mediu, o parte integrantă a moștenirii culturale a societății, a preluat un rol cheie în cercetarea și dezvoltarea de procese de fabricație „curate” și cu impact redus asupra mediului. Noile tehnologii de combustie ne permit să reducem emisiile poluante și să reducem consumul, ceea ce asigură conformarea tuturor produselor Riello cu cele mai stricte standarde de eficiență energetică.


_dainserire_anchor_label

PROFESIONALISM ÎN EVOLUȚIE CONTINUĂ

O parte integrantă a afacerii și un element distinctiv recunoscut de piață în ce privește constanța și coerența, instruirea a fost mereu un aspect central al activităților și serviciilor Riello, având mereu scopul de a transfera expertiza atât către angajați, cât și către piață.

Acest lucru are loc printr-un proces continuu de instruire, cu ședințe tehnice de actualizare și cursuri specifice pentru dezvoltarea profesională a tuturor celor implicați.


CENTRUL DE PREGĂTIRE DE LA LEGNANO

Profesionalismul, competența și seriozitatea sunt puse la dispoziție zilnic rețelei de distribuție pentru a promova cunoștințe solide privind ultima generație de produse și sisteme de soluții. Instruirea oferită de Riello înseamnă și cunoștințele privind schimbările legislative și interpretarea în avans a transformărilor acestora.

Structura ante-vânzări și de instruire a Riello este pregătită să ofere asistență continuă și cele mai bune cursuri de instruire Clienților săi pentru ca aceștia să poată să relaționeze cu o piață aflată în continuă evoluție.

Noul centru de instruire de la Legnano este exemplul tangibil al importanței instruirii pentru Riello. Noul sediu, care constă din săli de cursuri și laboratoare complet echipate, a fost proiectat pentru a oferi instruire teoretică și practică utilizând cele mai recente sisteme de învățare.

_dainserire_anchor_label