Înapoi Mențineți apăsat pentru a vedea imaginea

RIELLO ASTĂZI

Riello este lider mondial în producția și vânzarea de arzătoare pentru aplicații rezidențiale, comerciale și industriale. Lumea Riello include aparate de aer condiționat și tehnologii pentru orice mediu. Punctele forte ale Riello sunt o combinație între excelență, inovație tehnologică și experiență acumulată în timp, alături de încrederea dată de o echipă de tehnicieni, profesioniști și angajați, care sunt solicitați zilnic să-și aducă contribuția prin muncă, pricepere și creativitate.
Spiritul de lider al Riello este rezultatul caracteristicilor organizației sale, care pot fi rezumate astfel:
- o rețea extinsă și de încredere interconectată cu departamentele de vânzări și service;
- un sistem de produse orientate spre soluții personalizate integrate și cu eficiență energetică ridicată;
- un sistem de servicii unic în ce privește instruirea și consultanța.
Toate acestea sunt expresia unui model industrial de succes cu o istorie de 100 de ani.


_dainserire_anchor_label

DE PESTE 100 DE ANI UN LIDER ÎN ITALIA

Experiența consolidată în peste 100 de ani de mari succese și inovații, prin proiecte și soluții create pentru a exploata în mod eficient toate sursele de energie. Abilitatea de a privi mai departe, mereu identificând obiective noi, care au marcat punctele cheie din istoria corporatistă a Riello.
Personalitatea fondatorului său, Pilade Riello, iese în evidență din rândul întreprinzătorilor din Italia care au contribuit în secolul trcut la dezvoltarea tehnologică și economică extraordinară a țării.
Mulțumită intuiției sale incredibile, spiritului excepțional de inițiativă și hotărârii de neclintit, în 1922 Pilade Riello a înființat „OFR Officine Fratelli Riello” în Legnano (Verona) unde, un an mai târziu, a fost construit primul arzător cu țiței ușor pentru cuptoarele de brutărie. Acela a fost începutul unei istorii lungi, ale cărei capitole continue să fie scrise zi de zi.

O STRUCTURĂ DE PRODUCȚIE INTERNAȚIONALĂ

Modelul organizațional al Riello pune accent pe calitatea proceselor industriale și a produselor, autonomia în afaceri, strategiile comerciale eficiente și eficiența serviciilor. Dedicația față de produsul cheie al societății – arzătorul – a condus Riello la deținerea celei mai mari și mai avansate structuri de producție din domeniu din lume. O organizație modernă și eficientă, care reprezintă o concentrare de abilități tehnice, industriale și comerciale extrem de calificate.

De la fabrica din Legnano (Verona), locul de înființare al societății, arzătoarele Riello sunt exportate pe piețe din întreaga lume. Un element fundamental al succesului este capacitatea de a proiecta fiecare component al echipamentului în mod integrat, pentru a oferi o gamă foarte diferențiată și, acolo unde este cazul, un produs „făcut pe comandă._dainserire_anchor_label

_dainserire_anchor_label

GAMA DE PRODUSE

Ca „profesioniști ai confortului în orice mediu”, Riello are soluții pentru orice tip de aplicație rezidențială, profesională, comercială și industrială. De la apariția primului arzător, în 1922, Riello s-a bucurat mereu de statutul de lider mondial în domeniu.

Societatea a investit continuu de-a lungul timpului pentru a-și extinde expertiza de fabricație, pentru a oferi o gamă de produse foarte variată și extinsă, care poate răspunde oricăror cerințe în ce privește confortul.
Obiectivul nostru este să le oferim clienților produse adaptate nevoilor lor.


RIELLO, UN PARTENER INTERNAȚIONAL

Riello este lider mondial în producția de arzătoare, mulțumită expansiunii pe piețe internaționale, realizată prin strategii diferențiate și flexibile.

Astăzi Riello este un grup industrial complex care consideră întreaga lume drept piața sa de desfacere. Această atitudine a fost consolidată și întărită de-a lungul timpului, conducând Compania să-și extindă treptat prezența pe piețele internaționale. După primul pas în Europa iar mai târziu în America de Nord, Riello a început cucerirea Orientului Îndepărtat. Internaționalizarea Riello urmează două instrucțiuni specifice:
- prezență directă prin Subsidiare;
- prezență printr-o rețea de importatori și parteneri.

Prezența directă prin Filiale este de importanță critică pe piețele considerate a fi deosebit de strategice în termen de volum, caracteristicile produsului solicitat și natura specifică a teritoriului și a scenariului economic. Există subsidiare Riello în Marea Britanie, Belgia, Germania, Elveția, Polonia, America de Nord (SUA și Canada), Orientul Îndepărtat (Japonia, China) și birouri de reprezentanță în Rusia și Singapore.
În restul țărilor de pe mapamond, Riello este prezentă printr-o rețea de importatori și parteneri care se ocupă de vânzarea produselor în peste 60 de state._dainserire_anchor_label