Terug Houd muis ingedrukt om afbeelding te tonen

ONDERZOEK EN ONTWIKKELING

Observatie van levenswijzen en consumptiepatronen vormt het uitgangspunt voor onderzoek en ontwikkeling. Uit deze marktanalyses haalt Riello haar inspiratie voor vernieuwende ideeën en geavanceerde oplossingen, in lijn met de technologische vooruitgang en de evolutie van welnessnormen. Riello heeft vier expertisecentra die zich toeleggen op onderzoek en ontwikkeling: er wordt aanzienlijk ingezet op het bestuderen van de verbranding, materialen en fabricagesystemen.
De betrokken vakgebieden zijn chemie, mechanica, elektronica, elektrische systemen en microprocessortechnologie.

Het belangrijkste van allemaal is het onderzoekscentrum voor de verbranding in Angiari (VR) waar alle fasen van de verbranding worden bestudeerd en alle industriële producten tot 40 MW direct worden getest. De aandacht voor milieukwesties, een integraal onderdeel van het culturele erfgoed van het bedrijf, heeft een belangrijke rol gespeeld in het onderzoek en de ontwikkeling van "schone" productieprocessen met een lage milieu-impact.
Nieuwe verbrandingstechnologieën zorgen voor een verlaging van vervuilende emissies en door het lagere energieverbruik beantwoorden de Riello-producten aan de strengste normen qua energie-efficiëntie.


_dainserire_anchor_label

CONTINU EVOLUEREND PROFESSIONALISME

Opleiding heeft altijd centraal gestaan in de activiteiten en diensten van Riello. Het bedrijf deelt graag haar kennis en expertise met haar werknemers, maar evenzeer met de markt. De opleidingen van Riello staan bekend als degelijk en coherent.

Onze opleidingen omvatten een permanent trainingsproces met meetings voor technische updates en specifieke cursussen voor de professionele ontwikkeling van alle belanghebbenden.


OPLEIDINGSCENTRUM LEGNAGO

Dagelijks stellen wij onze professionaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid ter beschikking van de toeleveringsketen om onze allernieuwste producten en systeemoplossingen uitgebreid te leren kennen.
In onze opleidingen brengen wij u ook ruim op voorhand op de hoogte van de ontwikkelingen en veranderingen in de wetgeving.
Met de Riello-opleidingen kunt u uw klanten voortdurend ondersteunen en het beste opleiden zodat zij klaar zijn om het hoofd te bieden aan een constant evoluerende markt.

Het nieuwe opleidingscentrum in Legnago is een tastbaar voorbeeld van het belang dat Riello hecht aan opleiding. De nieuwe faciliteit, bestaande uit klaslokalen en volledig uitgeruste praktijkruimtes, is ontworpen om theoretische en praktische opleidingen te geven met behulp van de allernieuwste leersystemen. .

_dainserire_anchor_label