LEGNAGO (ITALIJA)

SJEDIŠTE U LEGNAGU – CENTAR IZVRSNOSTI

Legnago (VR) - Italija

Ukupna površina: 3.000 m2
Trening centar: 700 m2
S.Pietro di Legnago - Proizvodna površina: 22.000 m2 Angiari
Istraživački centar izgaranja: 4.000 m2
Legnago

U novom Riellovom sjedištu u Legnagu (Italija) je Centar izvrsnosti za razvoj proizvoda i proizvodnja plamenika zauzima površinu od oko 22.000 m2 od ukupne površine zemljišta od 60.000 m2. Radni prostor je projektiran pazeći posebno na kakvoću radnog okruženja u tvornici i na stvaranje izvrsne povezanosti između ljudi koji tu rade i visoke kakvoće koja proizlazi iz njihovog djelovanja.
Dvanaest proizvodnih linija za sastavljanje plamenika karakterizira velika fleksibilnost proizvodnje, pa se vrlo brzo prilagođavaju zahtjevima izrade pojedinih modela: 100% uljnih plamenika se podvrgava provjeri paljenja i izgaranja i po tome se Riellov plamenik odlikuje na tržištu. Zatim postoje 3 linije za proizvodnju plamenika do 2 MW za poslovne namjene, te proizvodni otok za plamenike od 2 do 32 MW i svi su opremljeni za 100% ispitivanje.
Visoko stručno osoblje radi kako na linijama za sastavljanje, tako i u prostorima za industrijske plamenike, i osigurava najviše standarde kakvoće koji se često mijenjaju, jer se proizvodi stalno poboljšavaju i prilagođavaju tržištu.
Osnovni ugao sustava čini prostor za proizvodnju uljnih crpki, gdje se potpuno automatski, polazeći od čeličnog odljevka izrađuju kućišta, i završava na liniji za poluautomatsko sastavljanje, čime se osigurava velika fleksibilnost i kakvoća zahvaljujući 100% završnom ispitivanju, te visoka produktivnost.
Stroge kontrole postupaka nabave i automatskih provjera tijekom pojedinih faza proizvodnje dijelova i njihovog sastavljanja zajedno s kompjuteriziranim odjelom otpreme olakšavaju otvaranje i zatvaranje proizvodnih ciklusa plamenika i njihovih zamjenskih dijelova.

VOLPAGO – CENTAR IZVRSNOSTI

Volpago (TV) - Italija

Proizvodni pogon: 17.000 m2
Istraživački centar: 600 m2
Legnago

Pogon u Volpagu proizvodi kotlove više od 25 godina. Know-how usvojenog procesa je obnovljen ambicioznim projektom koji obuhvaća kotlove
Range Boiler 7200 / 2 Plus 200-1000 (raspoloživi i u obliku spremnom za ugradnju)
7200 Range Boiler Plus 200-1000
Boiler Range 150-300 s prirodnom cirkulacijom
VOLPAGO (ITALIJA)

MORBEGNO (ITALIJA)

MORBEGNO – CENTAR IZVRSNOSTI

Morbegno (LC) - Italija

Proizvodni pogon: 13.000 m2
Ispitni centar proizvoda: 500 m2
Legnago

Tehnološka izvrsnost organizacije proizvodnog procesa zajedno s naprednim metodama čine Morbegno vodećim svjetskim pogonom za proizvodnju plinskih kotlova.
Pogon raspolaže strateškim tehnološkim procesima, uključujući i proizvodnju 4 različite vrste izmjenjivača topline: standardni Mono i kondenzacijski, te sekundarni dvotemperaturni izmjenjivač. Svi izmjenjivači topline za zidne kotlove su razvijeni i projektirani u našim istraživačkim centrima, te se proizvode i ispituju u našim pogonima.

Proizvodni pogon ima modernu opremu, prijateljsku prema okolišu, za bojanje, za silikonske smole, za izmjenjivače topline i presvlačenje ukrasnih površina epoksilnim praškom.
Stalnim investiranjem u napredne tehnologije i automatizaciju možemo s velikom fleksibilnošću zadovoljiti sve potrebe tržišta, kako u pogledu različitosti proizvoda tako i u pogledu vremenu izrade, osiguravajući uz to visoku pouzdanost.

Detaljna kontrola kakvoće je temelj našeg proizvodnog sustava:
- svaka komponenta je podvrgnuta strogom ispitivanju prije ulaska u fazu sklapanja;
- svi kotlovi, prije pakiranja se kompjuterski provjeravaju na ispitnom stolu.
Pogon je smješten u lijepoj prirodi grada Morbegno, u Donjoj Valtellini između Retijskih Alpa i Orobijskih predalpa, udaljen oko 100 km od Milana.

MISSISSAUGA – CENTAR IZVRSNOSTI

Mississauga - Kanada

Proizvodni pogon: 5.000 m2
Legnago

Sjevernoamerički Riellov proizvodni pogon izgrađen 1980. nalazi se u gradu Mississauga, Toronto, Kanada. S primjenom tehničkih sklopova, ispitivanjem i skladištenjem u Torontu, Kanada Bostonu, Massachusetts – i s velikom mrežom za distribuciju, prodaju i podršku od obale do obale – Riello pruža sigurnu uslugu sjevernoameričkim kupcima.
Javite nam svoje potrebe. Riello Burnersa za razvijanje inovativnih rješenja i nove primjene nema premca, a naša želja za vašim uspjehom za ničim ne zaostaje.
MISSISSAUGA (KANADA)

SHANGHAI (KINA)

ŠANGAJ – CENTAR IZVRSNOSTI

Šangaj - Kina

Proizvodni pogon: 14.880 m2
Legnago

Novi Riellov pogon za izradu opreme za grijanje (Riello Heating Equipment (Shanghai) Co. Ltd.) u Jinshanu je otvoren 19. studenog 2009.
On zauzima površinu od 15.000 m2 na ukupnoj površini od 22.000 m2 i zapošljava 200 lokalni radnika.
Ovaj pogon ima trostruku namjenu:

- Proizvodnja plamenika za lokalno tržište i proizvodnja strateških komponenti;
- Trening prodajne mreže u velikom centru u kojem se ispituju plamenici do 6 t/h.
- Centar logistike i kakvoće odgovoran za sve nabavke Riello Grupe u Kini.
To je važna organizacija za podršku Riellovim djelatnostima na lokalnom tržištu.


TORUN – CENTAR IZVRSNOSTI

Torun – Poljska

Proizvodni pogon: 16.000 m2
Legnago

Društvo koje pripada talijanskoj Riello Grupi započelo je radom u Torùnu 2001. godine. Pogon proizvodi zidne kotlove i grijače za vodu za poljsko, europsko i svjetsko tržište.
Trenutačno postoji 5 proizvodnih linija u tvrtki RUG RIELLO Urzadzenia Grzewcze S.A. Dnevna proizvodnja doseže do 2.000 komada. Broj zaposlenika se kreće oko 500.
Rug obavlja prodajnu djelatnost i treninge. Treninge u tvrtki godišnje prođe više od 1.000 ljudi, koji koriste dobro uhodani sustav treninga, profesionalne laboratorije i iskusno osoblje.
 TORUN (POLJSKA)