Vissza Kattintson folyamatosan a kép megjelenítéséhez

A JÖVŐNEK TERVEZVE

A légkondicionálási technológiák gyors fejlődése, valamint az energiatakarékosság céljából megalkotott új, szigorúbb nemzetközi szabályok elfogadása ösztönzőleg hatott a Riello ágazati stratégiájának a hagyományos gazdasági szektorok folyamatos javítását célzó átszervezésére.


_dainserire_anchor_label

TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ ÉS KÖRNYEZETI FENNTARTHATÓSÁG

A nagy teljesítményű alkalmazások kínálatának bővítésén és a megújuló energiaforrások energiahatékonysággal való párosítására képes integrált rendszerek elterjedésének támogatásán túl a Vállalat sok éve finanszírozza a technológiai innováció és a környezeti fenntarthatóság élvonalába tartozó termékek fejlesztését is.

A cél továbbra is a versenyképesség növelése – az új piaci résekben is.

01 – KUTATÁS
02 – TERMÉK
03 – HÁLÓZAT
04 – ENERGIA
05 – PROFESSZIONÁLIS
06 – LAKOSSÁGI

KÖRNYEZETTUDATOS RENDSZER

A televíziós reklámok szintén nagy jelentőséggel bírnak. A Riello elsőként jelent meg az olasz otthonokban ebben a formában a 60-as években sugárzott híres Unca Dunca rajzfilmekkel. Ezt további sikeres reklámok követték, amelyekben hírességek ajánlották a céget.

A Riello napjainkban teljes mértékben kiaknázza a kommunikáció új lehetőségei által nyújtott előnyöket, és egy „on line” hivatkozást kínál, amelyen keresztül elérhető a honlapja, valamint az olaszországi és nemzetközi értékesítési és forgalmazói hálózatból álló teljes rendszere is.

A webhely- és alkalmazáskezelésen keresztül a Riello egy, a partnereivel és végfelhasználóival folyamatos kommunikációt biztosító csatornát hoz létre.

_dainserire_anchor_label