Vissza Kattintson folyamatosan a kép megjelenítéséhez

A RIELLO MA

A Riello világszinten vezető szerepet foglal el a lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználású égők gyártása és értékesítése terén. A Riello világában a legkülönfélébb környezetekhez kifejlesztett légkondicionáló rendszerek és technológiák is megtalálhatók. A Riello ereje a technológiai innováció kiválósága és az idők során megszerzett tapasztalat kombinációjában rejlik, amelyet kiegészít a technikusokból, szakemberekből és alkalmazottakból álló, a napi szintű feladatok megoldásához kemény munkával, szakismeretekkel és kreativitással hozzájáruló csapat megbízhatósága.

A Riello vezető pozíciója bizonyos szervezeti jellemzőinek az eredménye. Ezek a következőképpen foglalhatók össze:
– az értékesítési és szolgáltatási összetevőkhöz kapcsolódó kiterjedt és megbízható hálózati rendszer;
– testreszabott integrált és magas energiahatékonyságú megoldások felé orientált termékrendszer;
– egyedülálló szolgáltatási rendszer az oktatás és a tanácsadás terén. Mindez együtt egy több mint 100 éves múltra visszatekintő sikeres ipari modellé áll össze.


_dainserire_anchor_label

TÖBB MINT 100 ÉVE VEZETŐ PIACI SZEREPLŐ OLASZORSZÁGBAN

Tapasztalat, amely több mint 100 év kimagasló sikerei és innovációs munkája nyomán, az energia különböző formáinak hatékony kiaknázására kialakított projektek és megoldások során kristályosodott ki. Ez a minden esetben új célokat megjelölő „messzebbre tekintés” képessége az, ami mindig is kijelölte a Riello vállalati történetének főbb mérföldköveit.

Pilade Riello, az alapító alakja kimagaslik azon olasz vállalkozók közül, akik a múlt század során hozzájárultak az ország kivételes technológiai és gazdasági fejlődéséhez.

1922-ben Pilade Riello – lenyűgöző intuíciójának, kivételes kezdeményező készségének és határozott elképzeléseinek köszönhetően – megalapítja az „OFR Officine Fratelli Riello” céget Legnagóban (Verona – Olaszország), ahol egy évvel később elkészül az első, kenyérsütő kemencében használható könnyűolajos égő. Ezzel kezdődött az a hosszú történet, amelynek fejezeteit napjainkban is írjuk.


NEMZETKÖZI GYÁRTÁSI STRUKTÚRA

A Riello szervezeti modellje az ipari folyamatok és termékek, az üzleti autonómia, a hatásos kereskedelmi stratégiák és a szolgáltatások hatékonyságára összpontosít. A cég fő termékei – az égők – iránti szakmai elkötelezettség eredményeként az ágazaton belül jelenleg a Riello rendelkezik a világ legnagyobb és legfejlettebb gyártási struktúrájával. Magasan képzett technikai, ipari és kereskedelmi képességeket koncentráló, modern és hatékony szervezetet hoztunk létre.

A vállalat alapításának helyén működő legnagói (Verona – Olaszország) gyártóüzem világszerte sok piacra exportál Riello égőket. E siker egyik alapvető kulcsa az, hogy a gép minden egyes alkatrészét integrált módon tervezhessük meg, ami lehetővé teszi, hogy szélesen differenciált választékot és, ahol szükséges, „ügyfélre szabott” termékeket kínáljunk._dainserire_anchor_label

_dainserire_anchor_label

TERMÉKVÁLASZTÉK

A „kellemes környezet szakembereiként” a Riello bármilyen típusú otthoni, szakmai, kereskedelmi és ipari alkalmazáshoz megoldást tud nyújtani. 1922, az első égő megszületése óta a Riello mindig is globális vezető volt az ágazaton belül.

Idővel a cég jól átgondolt beruházásokon keresztül bővítette gyártási szakismereteit, hogy a kényelem szempontjából minden igényt kielégítő, rendkívül széleskörű és változatos termékválasztékot kínálhasson.
Az a célunk, hogy ügyfeleink igényeihez igazodó termékeket bocsáthassunk rendelkezésre.


RIELLO – A NEMZETKÖZI PARTNER

A nemzetközi piacokon differenciált és rugalmas stratégiáival elért terjeszkedésének köszönhetően a Riello az égők terén vezető szerepet játszik a világban.

A Riello ma már egy komplex ipari csoport, amely az egész világot tekinti üzleti tevékenysége színterének. Ez a tudatosság az idők során megszilárdult és megerősödött, és a cég nemzetközi piacokon való jelenlétének fokozatos bővítéséhez vezetett. Az első Európában megtett lépés, majd a később azt követő észak-amerikai terjeszkedés után a Riello elkezdte a Távol-Kelet meghódítását is. A Riello nemzetközivé válása két konkrét irányvonalat követ:
– képviseleteken keresztüli közvetlen jelenlét;
– importőrök és partnerek hálózatán keresztüli jelenlét.

A képviseletek útján való közvetlen jelenlét kritikus fontosságú a volumen, az előírt termékjellemzők, valamint a területi és gazdasági folyamatok egyedi adottságai miatt stratégiai szempontból különösen fontosnak tekintett piacokon. A Riello képviseleteket tart fenn az Egyesült Királyságban, Belgiumban, Németországban, Svájcban, Lengyelországban, Észak-Amerikában (az Egyesült Államokban és Kanadában), a Távol-Keleten (Japánban és Kínában), és képviseleti irodái vannak Oroszországban és Szingapúrban.
A világ többi országában a Riello a termékeit több mint 60 országban értékesítő importőrök és partnerek hálózatán keresztül van jelen.

_dainserire_anchor_label