LEGNAGO (ITALIJA)

SEDEŽ V LEGNAGU – CENTER ODLIČNOSTI

Legnago (VR) - Italija

Skupna površina: 3000 m2
Center za usposabljanje: 700 m2
S.Pietro di Legnago – Proizvodni obrati: 22000 m2
Angiari Center za raziskave zgorevanja: 4000 m2
Legnago

V novem Riello centru v kraju Legnago (Italija) se Center odličnosti za razvoj proizvodnje in proizvodnjo gorilnikov razteza na 22000 m2 od skupno 60000 m2 površine. Pri projektiranju je bila posebna pozornost posvečena kakovosti delovnega okolja v tovarni, da bi odlično spojili visoko kakovost pogojev dela za osebje, ki tam dela, z visoko kakovostjo rezultatov njihove dejavnosti. 12 sestavnih linij za gorilnike za stanovanjsko uporabo odlikuje največja prilagodljivost proizvodnje, zato se lahko v najkrajšem času odzove na zahteve po različnih modelih: Vsi oljni gorilniki so pred odpremo praktično preizkušeni, kar je prednost proizvodov Riello. Tri sestavne linije za komercialne gorilnike moči do 2 MW in proizvodni otok za sestavljanje industrijskih gorilnikov moči med 2 in 32 MW, vse opremljeno s 100% simulacijo za preizkušanje delovanja.
Visoko usposobljeno osebje dela na sestavnih linijah in v območjih za proizvodnjo industrijskih gorilnikov, zagotavlja najvišje standarde kakovosti, ki so vse pogostejši, saj projektiranje sledi neprenehnemu razvoju proizvodov in zahtevam tržišča. Vodilni v sklopu je oddelek za proizvodnjo oljnih črpalk, ki se začne s povsem avtomatizirano proizvodnjo ohišij iz sive litine in zaključi s pol avtomatično linijo za sestavljanje, ki zagotavlja prilagodljivost, visoko kakovost s 100% končnim preizkušanjem in visoko storilnostjo.
Stroga kontrola dobave, podprta z avtomatičnim preverjanjem med posameznimi koraki obdelave in sestavljanja, z računalniško podprtim odpremnim oddelkom pripomorejo k upravljanju proizvodnega procesa gorilnika in njegovih nadomestnih delov.

VOLPAGO – CENTER ODLIČNOSTI

Volpago (TV) - Italija

Proizvodni obrat: 17000 m2
Center za raziskave: 600 m2
Legnago

V proizvodnih obratih v kraju Volpago že 25 let izdelujejo grelnike. Obstoječi know-how je bil ponovno vzpostavljen z ambicioznim projektom, ki vključuje
Range Boiler 7200 / 2 Plus 200-1000 (tudi v različici Ready)
7200 Range Boiler Plus 200-1000
Grelniki z naravnim kroženjem Boiler Range 150-300
 VOLPAGO (ITALIJA)

MORBEGNO (ITALIJA)

MORBEGNO – CENTER ODLIČNOSTI

Morbegno (LC) - Italija

Proizvodni obrati: 13000 m2
Proizvodni testni center: 500 m2
Legnago

S tehnološko odličnostjo organizacije proizvodnih postopkov z naprednimi metodami je obrat Morbegno vodilni v svetu za proizvodnjo plinskih grelnikov.
V obratu se razvijajo strateški tehnološki postopki, vključno s štirimi tipi prenosnikov toplote: standardni mono in kondenzacijski, ter sekundarni bitermalni. Vsi prenosniki toplote za stenske grelnike so izdelani in preizkušeni v centru za raziskave.
Proizvodni obrat je opremljen s sodobnimi postrojenji za okolju prijazno lakiranje, obdelave s silikonsko smolo, zaščito prenosnikov in lakiranje estetskih delov z epoksidnim prahom.
Z neprenehnim vlaganjem v napredne tehnologije zna družba zelo prilagodljivo zadovoljiti vsem potrebam tržišča, tako z raznolikostjo proizvodov, kot časovno implementacijo, za trajno zanesljivost.
Podrobna kontrola kakovosti je temelj našega proizvodnega sistema:
- vsak sestavni del se pred sestavljanjem natančno preveri;
- vsi grelniki so pred odpremo preizkušeni v računalniškem preizkusni oddelku.
V lepem naravnem okolju se proizvodni obrati v kraju Morbegno nahajajo v regiji Bassa Valtellina med Retijskimi Alpami in Orobijskimi predalpami, 100 km od Milana.

MISSISSAUGA - CENTER ODLIČNOSTI

Mississauga - Kanada

Proizvodni obrati: 5000 m2
Legnago

Severnoameriški Riello obrat je v kraju Mississauga, Toronto v Kanadi, zgrajen je bil leta 1980. Z inženirskimi obrati za sestavljanje, preizkušanje in skladiščenje v Torontu v Kanadi in v Bostonu, Massachusetts – in logistično mrežo za distribucijo, prodajo in podporo uporabnikom od obale do obale – Riello zagotavlja hipno storitev za zadovoljstvo severnoameriških kupcev.
Sporočite nam vaše izzive. Pri Riello Burners je naša želja po razvijanju inovativnih rešitev za nove aplikacije v branži proizvodnje gorilnikov nepremagljiva, naša predanost vašemu uspehu je za nas poglavitna.
MISSISSAUGA (KANADA)

ŠANGHAJ (KITAJSKA)

ŠANGHAJ – CENTER ODLIČNOSTI

Šanghaj - Kitajska

Proizvodni obrat: 14880 m2
Legnago

Novi obrat opreme za ogrevanje Riello Heating Equipment (Shanghai) Co. Ltd. V kraju Jinshan je bil odprt 10. novembra 2009.
Novi obrati Riello se raztezajo na 15000 m2 od 22000 m2 skupne površine, zaposluje 200 lokalnih prebivalcev.
Obrat ima trojno namembnost:
- Proizvodnja gorilnikov za lokalno tržišče kitajske in proizvodnja strateških komponent;
- Usposabljanje prodajne mreže znotraj pomembnega centra za usposabljanje, ki zmore preizkušati gorilnike za aplikacije do 6 t/h.
- Kakovostna in logistična točka, odgovorna za nadzor nad vsemi nakupi skupine Riello Group na Kitajskem.
Pomembna ustanova za podporo dejavnosti podjetja Riello na lokalnem tržišču.

TORUN – CENTER ODLIČNOSTI

Torun - Poljska

Proizvodni obrat: 16000 m2
Legnago

Podjetje pripada skupini Italy Riello Group, ki je svojo aktivnost v kraju Torùn na Poljskem začelo leta 2001. Tovarna proizvaja stenske grelnike in grelnike vode za poljsko evropsko in svetovno tržišče.
Trenutno je tam 5 proizvodnih linij v RUG RIELLO Urzadzenia Grzewcze S.A. Proizvodnja doseže 2000 kosov na dan. Število zaposlenih se vrti okrog števila 500.
Rug skrbi za komercialne dejavnosti in usposabljanje. Podjetje z dobro vpeljanim sistemom usposabljanja v profesionalnem laboratoriju in z izkušenim osebjem vsako leto usposobi več kot 1000 oseb.
TORUN (POLJSKA)