Nazaj Zadržite klik za ogled slike

RIELLO DANES

Riello je v svetu vodilno podjetje za proizvodnjo in prodajo gorilnikov za uporabo v gospodinjstvih, poslovnih in industrijskih stavbah. Svet Riella vključuje klimatske naprave in tehnologije za vsako okolje. Moč Riella je skozi čas pridobljena kombinacija odličnosti tehnološke inovacije in izkušenj, obogatene z zanesljivostjo tima tehnikov, strokovnjakov in zaposlenih, ki so vsak dan sproti poklicani, da prispevajo trdo delo, usposobljenost in ustvarjalnost.


Riellova premoč je rezultat kar nekaj lastnosti njegove organizacije, ki jih lahko povzamemo tako:
- razširjena in zanesljiva mreža, povezana s prodajnimi in servisnimi elementi;
- proizvodni sistem, usmerjen v prilagojene integrirane in energijsko visoko učinkovite rešitve;
- edinstven servisni sistem na področju usposabljanja in svetovanja. Vse to je odraz uspešnega industrijskega modela az več kot 100 letno zgodovino.


_dainserire_anchor_label

VEČ KOT 100 LET VODDILNI V ITALIJI

Izkušnje, preverjene v več kot 100 letih velikega uspeha in inovacij na področju projektov in rešitev za učinkovito rabo vseh oblik energije. Ta sposobnost "videti vnaprej" je vedno znala prepoznati nove cilje, ki so postali glavni mejniki na poti zgodovine korporacije Riello.

Podoba ustanovitelja, G. Pilade Riella, izstopa izmed italijanskih podjetnikov, ki so v zadnjem stoletju prispevali k izjemnemu tehnološkemu in ekonomskemu razvoju države.

Z neverjetno intuicijo, izjemno podjetnostjo in veliko odločnostjo je G. Pilade Riello leta 1922 ustanovil "OFR Officine Fratelli Riello" v Legnagu pri Veroni, kjer je bil leto kasneje že izdelan prvi gorilnik na lahko kurilno olje za pekarsko peč. To je bil začetek dolge zgodbe, katere poglavja se še pišejo iz dneva v dan.


MEDNARODNA PROIZVODNA STRUKTURA

Organizacijski model Riella se osredotoča na kakovost industrijskih postopkov in proizvodov, poslovne avtonomije, učinkovitih komercialnih strategij in učinkovitosti servisa. Industrijski pristop k proizvodnji osrednjega proizvoda - gorilnika - je podjetje Riello pripeljalo do tega, da je imelo največjo in najbolj napredno industrijsko proizvodno strukturo na svetu. Sodobno in učinkovito organizacijo, ki je koncentrat visoko kvalificiranih tehnikov, ter industrijskih in komercialnih veščin.

Iz proizvodnih obratov v Legnagu pri Veroni, kjer je bilo podjetje ustanovljeno, gorilnike Riello izvažajo po vsem svetu. Temeljni ključ takega uspeha je sposobnost vsak projektirati vsako posamezno komponento naprave na integralen način, da je mogoče ponuditi široko paleto, po potrebi pa tudi "na mero" izdelan proizvod._dainserire_anchor_label

_dainserire_anchor_label

PROIZVODI

Kot "Strokovnjak za ugodno počutje v prostoru" ima Riello rešitve za vsak tip gospodinjske, poslovne, trgovske in industrijske aplikacije. Od rojstva prvega gorilnika leta 1922 je družba Riello vedno uživala ugled globalne vodilne industrije.

Družba je ves čas izdatno vlagala v širitev svojih proizvodnih zmogljivosti, da lahko ponudi izjemno širok in raznolik nabor proizvodov, ki zna odgovoriti na vsako potrebo po toplotnem udobju.
Cilj je kupcem ponuditi proizvode, izdelane po njihovih potrebah.


RIELLO, MEDNARODNI PARTNEER

Riello v svetu vodilni proizvajalec gorilnikov zahvaljujoč širitvam na tuja tržišča, doseženim z namenskimi in prilagodljivimi strategijami.

Danes je Riello kompleksna industrijska skupina, ki ima svoje igrišče ves svet. To zavdanje se je potrdilo in utrdilo skozi čas, kar je podjetje vodilo k širjenju svoje prisotnosti na mednarodna tržišča. Po prvih korakih v Evropi in kasneje v ZDA, je Riello začel osvajati Daljni vzhod. Internacionalizacija Riella sledi dvema specifičnima smernicama:
- neposredna prisotnost s predstavništvi;
- prisotnost z mrežo uvoznikov in partnerjev.

Neposredna prisotnost s predstavništvi je pomembna v državah posebnega strateškega pomena z vidika količine, zahtevanih lastnosti proizvodov in specifične narave ozemlja in ekonomskega stanja. Izpostave Riella so v Združenem kraljestvu, v Belgiji, Nemčiji, Švici, na Poljskem, v Severni Ameriki (ZDA in Kanada), na Daljnem Vzhodu (Japonska, Kitajska), predstavniške pisarne pa v Rusiji in v Singapurju.
V drugih državah sveta je skupina Riello zastopana z mrežo uvoznikov in partnerjev, ki se s prodajo Riello proizvodov bavijo v več kot 60 državah._dainserire_anchor_label