Vratite se Držite pritisnuto da se prikaže slika

RIELLO DANAS

Riello je svjetski lider u proizvodnji i prodaji plamenika za stambenu, gospodarsku i industrijsku namjenu. Riellov svijet uključuje sustave i tehnologije klimatizacije za sva okruženja. Snaga Riella je kombinacija izvrsnosti tehnoloških inovacija i dugotrajnog iskustva, praćenog pouzdanošću radnog tima tehničara, stručnjaka i zaposlenika, koji svojim teškim radom svakodnevno doprinose iskustvom i kreativnošću.

Riellovo vodeće mjesto je rezultat sklopa njegovih organizacijskih svojstava koja se mogu sažeti u:
- široka i pouzdana mreža povezanog sustava prodaje i servisnih usluga;
- sustav proizvodnje usmjerene na integrirana i visoko učinkovita rješenja po mjeri;
- jedinstveni servisni sustav obučavanja na i konzultacija na terenu.
Sve je to izraz uspješnog industrijskog modela s poviješću dužom od 100 godina.


_dainserire_anchor_label

TIJEKOM VIŠE OD 100 GODINA VODEĆI IGRAČ U ITALIJI

Ličnost Pilada Riello se nalazi među brojnim talijanskim poduzetnicima koji su tijekom prošlog stoljeća na značajan i izvanredan način doprinijeli ekonomskom i tehnološkom razvitku zemlje. Zahvaljujući njegovoj nevjerojatnoj intuiciji i jasnoj usmjerenosti godine 1922. Pilade Riello je osnovao "OFR Officine Fratelli Riello" (Radionice braća Riello) u Legnagu (Verona - Italija) i godinu dana kasnije je izradio prvi plamenik za krušnu peć.
Riellova snaga je rezultat njegovih inovacijskih sposobnosti i iskustva stečenog tijekom 100-godišnje povijesti.
Lik Pilada Riello se nalazi među brojnim talijanskim poduzetnicima koji su tijekom prošlog stoljeća na značajan i izvanredan način doprinijeli gospodarstvu.


MEĐUNARODNA PROIZVODNA STRUKTURA

Riellov organizacijski model je usmjeren na kakvoću industrijskih procesa i proizvoda, poslovnu nezavisnost, djelotvorne komercijalne strategije i učinkovite servisne usluge. Industrijska opredijeljenost prema osnovnom proizvodu - plameniku – dovela je Riello do toga da ima najveću i najnapredniju industrijsku proizvodnu strukturu na svijetu. Moderna i učinkovita organizacija koja predstavlja koncentraciju visoko stručnog tehničkog, proizvodnog i komercijalnog osoblja.

Iz proizvodnog pogona u Legnagu (Verona), gdje je osnovano Društvo, Riellovi plamenici se izvoze na tržišta diljem svijeta. Osnovni ključ uspjeha je sposobnost projektiranja svakog pojedinog elementa uređaja kao integralnog dijela, kako bi se ponudila široka lepeza proizvoda, a tamo gdje je to potrebno, izradio uređaj „po mjeri“._dainserire_anchor_label

_dainserire_anchor_label

LEPEZA PROIZVODA

Kao "Stručnjak za dobrobit okoliša" Riello ima rješenja za svaku vrstu primjene u domaćinstvu, gospodarstvu i industriji. Od prvog plamenika izrađenog 1922, Riello je uvijek uživao vodeći položaj u industriji.

Društvo je tijekom godina neprekidno investiralo u povećanje svoje proizvodne stručnosti, kako bi moglo ponuditi ekstremno široku lepezu različitih proizvoda, za zadovoljavanje svih potreba u postizavanju udobnosti.
Cilj je ponuditi korisniku proizvod skrojen prema njegovim potrebama.


RIELLO JE MEĐUNARODNI PARTNER

Riello je vodeći svjetski proizvođač plamenika zahvaljujući svojoj ekspanziji na svjetskom tržištu ostvarenoj diferenciranim i fleksibilnim strategijama.

Danas je Riello složena proizvodna grupacija koja cijeli svijet smatra svojim „igralištem“. Ova svijest se je učvršćivala i jačala tijekom vremena, vodeći Društvo prema postepenom širenju nazočnosti na međunarodnom tržištu. Nakon prvih koraka u Europi, a zatim i u Sjevernoj Americi, Riello je započeo osvajati Daleki istok. Riellova internacionalizacija je slijedila dvije odrednice:
- direktnu nazočnost putem Filijala;
- nazočnost putem mreže uvoznika i partnera.

Direktna nazočnost na tržištu putem Filijala je kritična s obzirom na obujam potrebnih proizvoda, tražena svojstva uređaja i specifičnu prirodu područja i njegove ekonomske slike. Riello ima Filijale u UK, Belgiji, Njemačkoj, Švicarskoj, Poljskoj, Sjevernoj Americi (SAD i Kanada), Dalekom istoku (Japan, Kina) sa zastupstvima u Rusiji i u Singapuru. U ostalim zemljama svijeta, Riello je nazočan putem mreže uvoznika i partnera koji prodaju njegove proizvode u više od 60 zemalja.

_dainserire_anchor_label