Bailey proizvodi paru zahvaljujući Riellu

U.K. – Proizvodni proces u postrojenju Diageo koje proizvodi liker Bailey’s se grije parom zahvaljujući plamenicima za kombinirano gorivo koje je isporučio Riello. Plamenici Modubloc MB8LSE su bili prvi ugrađeni u Sjevernoj Irskoj odmah po njihovom predstavljanju na sajmu Mostra Convegno u Italiji, i privi korišteni u parnim kotlovima. Svaki kotao proizvodi oko 10 tona na sat pare za korištenje u proizvodnom procesu.
Postrojenje u Belfastu je projektirano i izgrađeno specijalno za proizvodnju likera Bailey’s. Kotlovi i plamenici su isporučeni putem C & F Quadrant of Belfast, i bili su prvi koji su namijenjeni parnim kotlovima.

Pročitajte

Riello grije Ferrarijeve pogone

Italija – Četiri jedinice ER 16 SE industrijskih plinskih plamenika je ugrađeno u pogon u Maranellu. Ovi plamenici, izlazne snage 16 MW, su ugrađeni u četiri kotla za toplu vodu OMP Panini. Opremljeni su kompletnom automatikom za upravljanje omjerom zrak/plin i elektronskom regulacijom. Upravljanje izgaranjem se vrši pomoću analize dimnih plinova, a snage ventilatora se mijenja promjenom broja okretaja. Ugrađen je posebno izrađen softver za upravljanje glavnim parametrima i javljanje alarmnih stanja. Posao je uspješno obavio naš inženjerski tim zadužen za primjenu.

Pročitajte

Komada 4 Riellovih plamenika ugrađeno je u poljski pogon Grupe LG

Poljska – Komada 4 Riellovih plamenika ugrađeno je u poljski pogon Grupe LG. Modeli ugrađeni na Viessmannove parne kotlove Vitomax 200 HS i Vitoplex 300, su 2 plamenika RS 400/E BLU, izlazne snage 4 MW, i 2 plamenika RS 190/M izlazne snage 1.9 MW. Ova vrsta plamenika je posebno projektirana za gospodarske sustave: kao što su kotlovi za toplu vodu i industrijski generatori pare kapaciteta od 4 do 8 t/h. Verzija RS400/E je opremljena elektronskim upravljanjem omjera zrak-gorivo koje se može povezati s daljinskim sustavom...

Pročitajte

Postrojenje za proizvodnju tople vode u Domu za posebnu njegu sv. Josip (Ascoli Piceno)

Sustav se sastoji od 35 Riellovih solarnih ploča CSL 25 R koje pokrivaju ukupnu površinu od 80 m2. Na taj način je smanjeno ispuštanje u atmosferu 13.5 tona ugljičnog dioksida godišnje.

Topla voda se sprema u 3 Riellova solarna spremnika 7200 HV od 2.000 litara svaki s dvostrukom spiralom, koji su zimi dopunjeni s dva postojeća Riellova kotla za grijanje zgrade. Isporuku je vodila agencija: Shooter Andrea iz Ascoli Picena.

Pročitajte

Grijanje i proizvodnja tople vode za sportsku dvoranu Pellini (Perugia)

Sustav se sastoji od kruga za proizvodnju tople sanitarne vode s 10 solarnih ploča koje napajaju dva kotla CSV25 Riello Riello solar 7200 / 2 \ 500HV i kondenzacijskog zidnog kotla Riello Condexa Pro 100M koji po potrebi dopunjava sustav na temelju zahtjeva iz ECU 2PRO SUN.

Za grijanje se koriste dva kondenzacijska modula Riello Alu Pro 280, spojena u kaskadu.

Isporuku je vodila agencija: David Scarpellini iz Perugie.

Pročitajte

Sustav grijanja za hortikulturno društvo - RAVENNA

Postrojenje je izgrađeno za društvo Baldi koje grije oko 25.000 m2 staklenika i oko 5.000 m2 ureda i skladišta. Izlazna snaga 4.600 kW a dobiva se iz kotla Riello Tau 1450 i kotla Riello RTG 1500.

Isporuku je vodila Agencija: Carmellini Silvano iz Faenze

Pročitajte